Verplaatst

Maschine 12


Maschine 12

Het kabinet heeft een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. Eén van deze maatregelen is een verbod op evenementen, festivals en concerten in heel Nederland tot en met 31 mei 2020. In navolging van dit besluit, zal Effenaar tot 1 juni gesloten zijn. 

Deze show is verplaatst naar de editie van 9 mei. Kaarten voor de originele datum blijven geldig voor de nieuwe editie. Ben je verhinderd op de nieuwe datum? Over de mogelijkheid om voor dit verplaatst concert je geld van je reeds gekochte ticket terug te krijgen, volgt later meer informatie. We zijn druk bezig om verschillende opties uit te werken. Het zijn uitzonderlijke tijden voor iedereen. We proberen om deze crisis zo goed mogelijk het hoofd te bieden, zodat we straks allemaal weer van live muziek kunnen genieten zoals we dat gewend zijn. 

We hopen op je begrip en vragen je om ons wat tijd te geven om zaken in goede banen te leiden. Voor de actuele stand van zaken omtrent het retourneren van tickets verwijzen we je graag naar https://www.effenaar.nl/tickets. Deze pagina zullen wij updaten zodra er meer bekend is.

MASCHINE 12 is terug op 4 april met een pareltje van een line up!

Line Up:

Van Anh
Van Anh is een DJ pur sang met meer dan tien jaar ervaring op haar naam, wat haar de gerespecteerde artiest maakt waar we vandaag de dag van mogen genieten. Ze is resident bij The Crave in Den Haag, Rotterdamse club Perron en heeft een radioprogramma bij Redlight Radio. Oh, en tussen al deze optredens door slaagt ze er ook in om een festival in Marokko te organiseren. Deze is voor de fans van diepe en betoverende techno!

FlyLai
FlyLai is een van de verborgen juweeltjes van Eindhoven. Ze kan elk moment spelen en ze levert altijd! Ondanks haar Caribische roots is haar stijl te omschrijven als donker, maar zonder somber te zijn. Haar talent heeft haar naar grote podia gebracht, zoals het Klokgebouw, en naar de meest ondergrondse techno-feesten. Dans mee met deze getalenteerde artiest! 

Sander Chan
Als mede-oprichter van MASCHINE staat hij voor de kenmerkende klank, die soms donker of hard kan zijn, maar altijd met melodische elementen en diepte. Deze enthousiaste dj heeft overal gespeeld om de liefde voor techno te verspreiden en goede vibes te brengen op het feest.

MASCHINE 12