Verplaatst

Hockey Dad


Lichting presenteert


Hockey Dad

Het kabinet heeft een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. Eén van deze maatregelen is een verbod op evenementen, festivals en concerten in heel Nederland tot en met 31 mei 2020. In navolging van dit besluit, zal Effenaar tot 1 juni gesloten zijn. 

Concerten die in die periode gepland staan worden zoveel mogelijk verplaatst. Bij het verplaatsen van concerten blijven tickets geldig voor de nieuwe datum. Over de mogelijkheid om bij afgelaste of verplaatste concerten je geld van je reeds gekochte ticket terug te krijgen, volgt later meer informatie. 

We zijn druk bezig om verschillende opties uit te werken. Het zijn uitzonderlijke tijden voor iedereen. We proberen om deze crisis zo goed mogelijk het hoofd te bieden, zodat we straks allemaal weer van live muziek kunnen genieten zoals we dat gewend zijn. We hopen op je begrip en vragen je om ons wat tijd te geven om zaken in goede banen te leiden. Voor de actuele stand van zaken omtrent het retourneren van tickets verwijzen we je graag naar https://www.effenaar.nl/tickets. Deze pagina zullen wij updaten zodra er meer bekend is.

Hockey Dad, afkomstig uit het kleine Australische kustplaatsje Wollongong, brengt een mix van surfrock, ocean vibes en sixties naar boven in hun luchtige songs. Zanger en gitarist Zach Stephenson en drummer Billy Fleming knallen hun grootse charmes en energie als de beste over op hun publiek. De typische surfrocksound blijft behouden in hun hits, die naar eigen zeggen catchy as f*&k zijn.

Voor liefhebbers van: together PANGEA, DMA’s, Twin Peaks

Stonden al op: Pukkelpop, The Great Escape, Rascalfest

Quote: “Blend Inn is a strong second effort from a young band in the process of expanding and defining their sound, and it’s further confirmation that the future of rock is still looking bright.” – Glide Magazine over tweede album ‘Blend Inn’.

Deze show is onderdeel van Lichting. Lichting is de programmalijn van Altstadt Eindhoven in samenwerking met de Effenaar en andere concertlocaties in Eindhoven. Tijdens Lichting concerten hoor en zie je verse (inter-)nationale acts, door onze programmeurs ontdekt op showcasefestivals en de kleinere podia van festivals als Best Kept Secret en Down The Rabbit Hole. Lichting is elektronica, indie, rock en synthpop. Meer info? www.effenaar.nl/lichting

Hockey Dad - I Missed Out (Official Video)
Hockey Dad - I Wanna Be Everybody (Official Video)