Afgelast

Hockey Dad


Lichting presenteert


Hockey Dad

Deze show is helaas afgelast. Binnenkort krijg je een mail van Ticketmaster waarin je de keus krijgt om de waarde van je oorspronkelijke ticketprijs (inclusief servicekosten) om te zetten naar een voucher. Het is ook mogelijk om het ticketgeld te doneren of je geld terug te vragen. Voor meer informatie, zie: https://www.effenaar.nl/tickets.

Hockey Dad, afkomstig uit het kleine Australische kustplaatsje Wollongong, brengt een mix van surfrock, ocean vibes en sixties naar boven in hun luchtige songs. Zanger en gitarist Zach Stephenson en drummer Billy Fleming knallen hun grootse charmes en energie als de beste over op hun publiek. De typische surfrocksound blijft behouden in hun hits, die naar eigen zeggen catchy as f*&k zijn.

Voor liefhebbers van: together PANGEA, DMA’s, Twin Peaks

Stonden al op: Pukkelpop, The Great Escape, Rascalfest

Quote: “Blend Inn is a strong second effort from a young band in the process of expanding and defining their sound, and it’s further confirmation that the future of rock is still looking bright.” – Glide Magazine over tweede album ‘Blend Inn’.

Deze show is onderdeel van Lichting. Lichting is de programmalijn van Altstadt Eindhoven in samenwerking met de Effenaar en andere concertlocaties in Eindhoven. Tijdens Lichting concerten hoor en zie je verse (inter-)nationale acts, door onze programmeurs ontdekt op showcasefestivals en de kleinere podia van festivals als Best Kept Secret en Down The Rabbit Hole. Lichting is elektronica, indie, rock en synthpop. Meer info? www.effenaar.nl/lichting

Hockey Dad - I Missed Out (Official Video)
Hockey Dad - I Wanna Be Everybody (Official Video)