Verplaatst

Fresku


In Het Diepe


Fresku

Let op: deze show is verplaatst naar zondag 5 december 2021. Reeds gekochte kaarten blijven gewoon geldig en kaartkopers zijn persoonlijk geïnformeerd!

In oktober bracht Fresku zonder enige aankondiging zijn nieuwe album 'In Het Diepe' uit. In 16 nummers neemt hij zijn luisteraars mee in een emotionele achtbaan. Op het album gaat hij terug naar zijn roots en hoor je hem voor het eerst Papiaments zingen. Ook deelt hij veel persoonlijke hoogte- en dieptepunten, zoals de gezondheid van zijn zoontje. Het album draagt hij op aan zijn overleden oma waar hij vroeger mee woonde op Curaçao.

De Eindhovense rapper is niet alleen de grappigste rapper van Nederland, maar ook een van de weinige rappers die zijn kwetsbare kant durft laten zien. Mede dankzij zijn partner-in-rhyme Teemong, die ook verantwoordelijk is voor Fresku’s video’s, is hij nu zo succesvol dat hij elke dag kreeft eet in plaats van kapsalon. 

Toch blijft Fresku gewoon zijn twijfels over zijn leven, zijn werk en zichzelf uitspreken, zo ook op zijn nieuwe album 'In Het Diepe', waarop hij teruggaat naar zijn roots. Eerste single 'Wil Er Voor Je Zijn' is door Teemong weer van een spraakmakende clip voorzien!

Fresku - Wil Er Voor Je Zijn (prod. Mucky)
Fresku - 101Barz