Verplaatst

PAN XL: A Psychedelic Adventure


PAN XL: A Psychedelic Adventure

Het psychedelische avontuur keert terug!

Het kabinet heeft een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. Hierdoor kan deze show helaas niet plaatsvinden. De show is verplaatst naar 10 april 2021. Kaarten voor de originele datum blijven geldig. Je hoeft hiervoor niets te doen.

Ben je verhinderd op de nieuwe datum? Binnenkort krijg je een mail van de organisatie of haar ticketpartner waarin je de keus krijgt om de waarde van je oorspronkelijke ticketprijs (inclusief servicekosten) om te zetten naar een voucher. Deze voucher kun je gebruiken bij de aanschaf van tickets voor andere programma’s in de Effenaar. Heb je het bedrag van je voucher niet volledig besteed en is de termijn van de voucher verstreken? Dan wordt het restbedrag automatisch naar je overgemaakt. Het is ook mogelijk om het ticketgeld te doneren of je geld terug te vragen. 

Voor de actuele stand van zaken omtrent het coronavirus en wat dat betekent voor je bezoek aan de Effenaar vind je op https://www.effenaar.nl/…/coronavirus-wat-betekent-dat-voor… . Deze pagina zullen wij updaten zodra er meer bekend is.

Maak je klaar voor een nieuw psychedelisch avontuur, groter dan ooit tevoren. Raak jezelf kwijt in de wereld van PAN, dit keer in de grote zaal met nog meer magie!

◤ LINE-UP SO FAR
- DJANTRIX
- RAJA RAM

DJANTRIX @ Universo Parallelo 2020