Verplaatst

Growth Dance Competition


Finale


Growth Dance Competition

Het kabinet heeft een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. Eén van deze maatregelen is een verbod op evenementen, festivals en concerten in heel Nederland tot en met 1 september 2020. In navolging van dit besluit, zal Effenaar tot 1 september gesloten zijn. 

Concerten die in die periode gepland staan worden zoveel mogelijk verplaatst. Bij het verplaatsen van concerten blijven tickets geldig voor de nieuwe datum. Je hoeft hiervoor niets te doen. We hopen je zo snel mogelijk duidelijkheid te geven over een nieuwe datum. Is een verplaatsing niet mogelijk, wordt het concert definitief afgelast of ben je verhinderd op de nieuwe datum, dan kan je kiezen voor een voucher ter waarde van de oorspronkelijke ticketprijs, inclusief (service)kosten, die later ingewisseld kan worden. Ook kan je ervoor kiezen je geld te doneren of om terugbetaling te vragen. Deze regeling gaat in wanneer de situatie rond deze show duidelijk is. Je krijgt dan zo snel mogelijk een nieuwe mail, met meer informatie. Het zijn uitzonderlijke tijden voor iedereen. We proberen om deze crisis zo goed mogelijk het hoofd te bieden, zodat we straks allemaal weer van live muziek kunnen genieten zoals we dat gewend zijn. 

We hopen op je begrip en vragen je om ons wat tijd te geven om zaken in goede banen te leiden. Voor de actuele stand van zaken omtrent het coronavirus en wat dat betekent voor je bezoek aan de Effenaar vind je op https://www.effenaar.nl/nieuws/1876/coronavirus-wat-betekent-dat-voor-mijn-bezoek-aan-de-effenaar. Deze pagina zullen wij updaten zodra er meer bekend is.

GROWTH Dance Competition

Powered by: the organizers of World Of Dance & Hiphop Kingz
FOR ALL UPCOMING DANCE CREWS!

Welke danser/ dansgroep streeft ernaar om de beste te worden?
De reis van een danser stopt nooit, je moet keihard werken en alles geven om het uiterste uit je zelf te halen. Het gaat om Hard work & dedication! Growth Dance Competition gaat hierbij helpen!

Growth Dance Competition is opgericht door de organisatoren van World of Dance Netherlands en HipHop Kingz waarop hoog niveau gepresteerd word door verschillende dansers en dans groepen.

Growth Dance Competition richt zich met dit event op een andere doelgroep: UPCOMING DANCE CREWS!
Met meer dan 18 jaar ervaring van het organiseren van dans evenementen zullen wij voor een geweldige sfeer en experience zorgen die vergelijkbaar zijn als World Of Dance & Hiphop Kingz.

We willen upcoming dance crews de kans geven om te groeien
GROW YOUR TALENT!

Onze nationale als Internationale top juryleden zullen niet alleen jureren maar ook hun knowledge en ervaringen delen met de dansers tijdens een live Q&A onstage.
Dit zal een belangrijk onderdeel zijn tijdens het event.
GET INSPIRED EN MOTIVATED!