Verplaatst

MaYaN


+ Off The Cross


MaYaN

Het kabinet heeft een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. Deze show wordt uit voorzorg verplaatst naar 2 oktober 2021. Kaarten voor de originele datum blijven geldig. Je hoeft hiervoor niets te doen.

Ben je verhinderd op de nieuwe datum? Binnenkort krijg je een mail van onze ticketpartner Ticketmaster waarin je de keus krijgt om de waarde van je oorspronkelijke ticketprijs (inclusief servicekosten) om te zetten naar een voucher. Deze voucher kun je gebruiken bij de aanschaf van tickets voor andere programma’s in de Effenaar. Heb je het bedrag van je voucher niet volledig besteed en is de termijn van de voucher verstreken? Dan wordt het restbedrag automatisch naar je overgemaakt.

Het is ook mogelijk om het ticketgeld te doneren of je geld terug te vragen. Voor meer vragen omtrent deze regeling kun je hier terecht: https://www.effenaar.nl/faq-voucherregeling-coronavirus

Op dit moment is onze ticketpartner Ticketmaster hard aan het werk om dit technisch voor elkaar te krijgen. Je moet nog heel even geduld hebben, maar zo gauw het technisch mogelijk is, krijg je bericht vanuit Ticketmaster, zowel voor de voucher-regeling, de donatie en de manier om je geld terug te vragen.

We hopen op je begrip en vragen je om ons wat tijd te geven om zaken in goede banen te leiden. Voor de actuele stand van zaken omtrent het coronavirus en wat dat betekent voor je bezoek aan de Effenaar vind je op https://www.effenaar.nl/nieuws/1876/coronavirus-wat-betekent-dat-voor-mijn-bezoek-aan-de-effenaar. Deze pagina zullen wij updaten zodra er meer bekend is.

Logisch als het tien (!) jaar geleden is dat je geboren bent. MaYaN mag met recht een superband genoemd worden, met o.a. (ex-)leden uit Epica, Stream of Passion, Purest of Pain, ReVamp, Vuur, Orphanage en Karmaflow. De leiding is nog altijd strak in handen van Mark Jansen, die zijn symfonische kindje logischerwijs liever als een veranderend collectief beschrijft met telkens verrassende nieuwe muzikanten. MaYaN staat garant voor een stevige portie symfonische death metal. En vanavond gooien ze daar nog een schepje bovenop met extra veel muzikaal vuurwerk, bijzondere gasten en onverwacht werk.

Off The Cross
Aan deze geoliede Belgische machine de eer om de avond te voorzien van een vlammende start. Groezrock, Graspop, de AB Brussel, geen zaal of festivalweide is te groot voor deze mannen die metal, hardcore, stoner, pop (!) samenvatten in een grote vuurbal van energie. Vettttt.

MaYaN - The Power Process (OFFICIAL VIDEO)
MaYaN - Saints Don't Die (OFFICIAL VIDEO)
Off The Cross - The Goddess (OFFICIAL VIDEO)