Verplaatst

NOX in the Woods Festival 2020


NOX in the Woods Festival 2020

Het kabinet heeft een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. Hierdoor is deze show verplaats naar vrijdag 13 augustus.

Bij het verplaatsen van concerten blijven tickets geldig voor de nieuwe datum. Je hoeft hiervoor niets te doen. We hopen je zo snel mogelijk duidelijkheid te geven over een nieuwe datum. Is een verplaatsing niet mogelijk, wordt het concert definitief afgelast of ben je verhinderd op de nieuwe datum, dan kan je kiezen voor een voucher ter waarde van de oorspronkelijke ticketprijs, inclusief (service)kosten, die later ingewisseld kan worden. Ook kan je ervoor kiezen je geld te doneren of om terugbetaling te vragen. Deze regeling gaat in wanneer de situatie rond deze show duidelijk is. Je krijgt dan zo snel mogelijk een nieuwe mail, met meer informatie. Het zijn uitzonderlijke tijden voor iedereen. We proberen om deze crisis zo goed mogelijk het hoofd te bieden, zodat we straks allemaal weer van live muziek kunnen genieten zoals we dat gewend zijn.

We hopen op je begrip en vragen je om ons wat tijd te geven om zaken in goede banen te leiden. Voor de actuele stand van zaken omtrent het coronavirus en wat dat betekent voor je bezoek aan de Effenaar vind je op https://www.effenaar.nl/nieuws/1876/coronavirus-wat-betekent-dat-voor-mijn-bezoek-aan-de-effenaar. Deze pagina zullen wij updaten zodra er meer bekend is.

Drum & Bass gaat de zonneschijn zien! Na een succesvolle en toffe eerste editie gaat NOX wederom in de bossen neerstrijken en waar is het mooier dan in de prachtige, groene omgeving van het Philips de Jonghpark? Precies, ga samen met NOX op avontuur in het bos en verdwaal in de mooie omgeving samen met een fijne line-up en een breed spectrum aan 'bass' muziek.

Line up:

- Nero
- High Contrast
- Delta Heavy
- Cookie Monsta
- DROELOE
- Kanine
- Keeno
- Kimyan Law
- KOAN Sound Live
- Protostar
- Savant
- S.P.Y

Website: https://nox.events
Instagram: https://www.instagram.com/NOX_bass
Spotify: tiny.cc/NITWspotify

Aftermovie- a NOX in the Woods story