Verplaatst

Boolin': Bokoedro + Futurejazz Band


Support: Rarri Jackson + Dj Nadim


Boolin': Bokoedro + Futurejazz Band

Gezien de huidige situatie omtrent het coronavrius en de maatregelen vanuit het RIVM en de overheid gaan alle shows van de Effenaar tot en met 6 april niet door.

De nieuwe datum voor deze show is vrijdag 12 juni. Kaarten voor de originele datum blijven geldig. Ben je verhinderd op de nieuwe datum? Kijk dan op www.effenaar.nl/tickets voor het retourneren van je aankoopbedrag.


Wie is op z’n 17e al een cultheld? Bokoedro! Een 17-jarige Schiedammer van Ghanese komaf en freshman aan de Herman Brood Academie, met een bijzondere passie voor Duiven en de Toekomst. Oktober 2017 dropte hij zijn eerste wapenfeit “Dure Ta$$” en daarna heeft hij op eigen kracht al flinke stappen weten te maken. Bokoedro is een bijzondere tiener, een tiener met een verhaal, een jonge visionair die liever in de toekomst leeft dan in het heden, een jongen die verslaafd is geboren, maar bezit over superkrachten!

Deze avond in het Stroomhuis presenteren we samen met Boolin'. Een groepje gasten die hiphop events organiseren in Eindhoven. Dus ook wij werken graag met ze samen. Boolin' = Live acts, opkomend talent, en de beste dj's uit het circuit.

BOKOEDRO - FUTURE JAZZ
RAY FUEGO FT. BOKOEDRO - WELVAARTSVERSLAVING