Uitverkocht

Alain Clark


Alain Clark

Zondagmiddagconcert van 'onze soul man' met nieuw album in Fifth

Alain Clark bracht dit jaar al twee nieuwe songs uit van zijn op 31 januari te verschijnen album 'Sunday Afternoon' en doet heel toepasselijk een tourtje op, jawel, zondagmiddagen. En wat is daarvoor nou een betere plek dan Fifth op het NRE terrein?

Naast zijn nieuwe werk hoor je natuurlijk ook de hits 'Father & Friend' en 'Blow Me Away' van deze soulvolle singer-songwriter.

Uitverkocht

Deze show is uitverkocht! Wij wensen iedereen die een kaartje heeft kunnen bemachtigen alvast heel erg veel plezier. Weet waar je koopt! Heb je naast kaarten gegrepen? Dan snappen we dat het verleidelijk is om bij andere ticketaanbieders of op marktplaats kaartjes te kopen. Hiervan kunnen wij de geldigheid echter niet garanderen! Kaarten voor deze show worden alleen verkocht via www.effenaar.nl en Ticketmaster.

Effenaar Whatsapp Service Nooit meer langs een kaartje grijpen? Meld je dan nu aan voor onze Effenaar Whatsapp Service en ontvang als eerste berichten over nieuwe shows en aankondigingen. Voor meer info kijk op: http://bit.ly/Effenaar-Whatsapp

Alain Clark - Father & Friend (Official Video)
Alain Clark - Blow Me Away (Official Video)