Verplaatst

Darlyn


Darlyn

Gezien de huidige situatie, de maatregelen vanuit het RIVM en de overheid gaan alle shows van de Effenaar tot en met 31 maart niet door.

Deze show is verplaatst naar vrijdag 20 november. Kaarten voor de originele datum blijven geldig. Ben je verhinderd op de nieuwe datum? Kijk dan op www.effenaar.nl/tickets voor het retourneren van je aankoopbedrag.


De Nederlandse rootspopband Darlyn liet in 2016 voor het eerst van zich horen met het nummer Stepping Stone, dat viral ging op Spotify en Darlyn naar De Wereld Draait Door bracht. De zeskoppige formatie liet zich door dit instant succes echter niet het hoofd op hol brengen en heeft sinds die tijd in hun eigen tempo gewerkt aan het bandgeluid. Dat is iets rauwer en dynamischer geworden dan in de begintijd, met meer groove, hier en daar wat elektronica en een diepe buiging naar de platenkasten van hun ouders uit de jaren ‘60 en ’70. Gebleven is de heerlijk heldere stem van frontvrouw Diwa Meijman. Verwacht vanavond veel nieuw werk, want Darlyns debuutalbum komt begin 2020. Afgelopen tijd kon je al kennis maken met de eerste songs van het aankomende debuutalbum van Darlyn. Met Show You The Right Way en Fuel The Fire was de band veelvuldig te horen op NPO Radio2 en 3FM. Daarnaast spatte de band van de beeldbuis bij DWDD.

Darlyn - Was it a dream (lyric video)