Club Countdown NYE 2020


Knal 2020 in met het nieuwjaarsfeest!


Club Countdown NYE 2020

Het wordt aftellen naar nieuwjaar!

TIEN! NEGEN! ACHT! ZEVEN! ZES! VIJF! VIER! DRIE! TWEE! EEEEEN!

Wat is er nou mooier aan nieuwjaar dan de euforie van 24.00 uur? Aftellen met je vrienden en familie, Champagne knallen, vuurwerk afsteken en vieren dat we het nieuwe jaar ingaan! Dát is het moment van elke Oud & Nieuw. Onder het motto ‘Het is altijd wel ergens Nieuwjaar’, gaan we dat moment in de Effenaar niet één keer, niet twee keer, maar meerdere keren aftellen. En dus ook meer dan eens proosten, gillen en pieken!  Wij regelen de champagne, het vuurwerk, de koorddansers, het stuntteam en de Chinese draak, jij de feeststemming!

Grote zaal: Superstijl
Jij bepaalt de muziek! En dat doe je door simpelweg te stemmen op je favoriete hits of muziekstijl. Elk kwartier start een verse ronde met nieuwe stijlen. Een grote teller houdt bij welke stijl de meeste stemmen heeft en hoe lang het nog duurt voordat die begint. Van ouderwetse happy hardcore tot dikke nederhop, van lekkere meezingers tot discoknallers en van de vetste festival hits tot stevige rock-klassiekers. Superstijl is van alle markten thuis. Jij stemt erop, zij draaien het!

Kleine zaal: KaraJØke
Wie houdt er nou niet van Karaoke? Eindhovens eigen JØ a.k.a Jess Oberlin host in onze kleine zaal de grote KaraJØke show. Na een eerste overvolle, hilarische en confetti overgoten editie tijdens Dutch Design Week verhuist ze met al haar glitter en glamour naar de Effenaar. Wie heeft hier de gouden keel?!

Superstijl
KARAJØKE SHOW