Verplaatst

Joy Division Undercover


‘Closer To Curtis’ tour 2020


Joy Division Undercover

Het kabinet heeft een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. Eén van deze maatregelen is een verbod op evenementen, festivals en concerten in heel Nederland tot en met 31 mei 2020. In navolging van dit besluit, zal Effenaar tot 1 juni gesloten zijn. 

Deze show is verplaatst naar 7 mei 2021. Kaarten voor de originele datum blijven geldig. Ben je verhinderd op de nieuwe datum? Over de mogelijkheid om voor dit verplaatst concert je geld van je reeds gekochte ticket terug te krijgen, volgt later meer informatie. We zijn druk bezig om verschillende opties uit te werken. Het zijn uitzonderlijke tijden voor iedereen. We proberen om deze crisis zo goed mogelijk het hoofd te bieden, zodat we straks allemaal weer van live muziek kunnen genieten zoals we dat gewend zijn. 

We hopen op je begrip en vragen je om ons wat tijd te geven om zaken in goede banen te leiden. Voor de actuele stand van zaken omtrent het retourneren van tickets verwijzen we je graag naar https://www.effenaar.nl/tickets. Deze pagina zullen wij updaten zodra er meer bekend is.

In 2020 is het 40 jaar geleden dat Joy Division in de Effenaar speelde op (18 januari 1980) en op 18 mei 2020 is zanger Ian Curtis 40 jaar dood. Kortom, genoeg aanknopingspunten om die avond en die plaat (‘Closer’) te herleven. De Joy Division Undercover band kan dat als geen ander. Met hun ‘Closer to Curtis’ tour spelen ze het tweede album, maar natuurlijk nog veel meer iconische songs van de postpunk godfathers.


Na afloop blijf je gewoon hangen en dansen op de fijnste alternatieve hits van de jaren 80 met de mannen van 80's Anders

Joy Division Undercover - Official Live Video 2019.