Verplaatst

Malford Milligan & The Southern Aces


Malford Milligan & The Southern Aces

Het kabinet heeft een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. Eén van deze maatregelen is een verbod op evenementen, festivals en concerten in heel Nederland tot en met 31 mei 2020. In navolging van dit besluit, zal Effenaar tot 1 juni gesloten zijn. 

Deze show is verplaatst naar 18 oktober. Kaarten voor de originele datum blijven geldig. Ben je verhinderd op de nieuwe datum? Over de mogelijkheid om voor dit verplaatst concert je geld van je reeds gekochte ticket terug te krijgen, volgt later meer informatie. We zijn druk bezig om verschillende opties uit te werken. Het zijn uitzonderlijke tijden voor iedereen. We proberen om deze crisis zo goed mogelijk het hoofd te bieden, zodat we straks allemaal weer van live muziek kunnen genieten zoals we dat gewend zijn. 

We hopen op je begrip en vragen je om ons wat tijd te geven om zaken in goede banen te leiden. Voor de actuele stand van zaken omtrent het retourneren van tickets verwijzen we je graag naar https://www.effenaar.nl/tickets. Deze pagina zullen wij updaten zodra er meer bekend is.

De iconische soul & blueszanger uit Austin, die qua sound vergeleken wordt met grootheden als Otis Redding, Al Green en James Carr, werd bekend als frontman van Storyville. De Eindhovense zanger/producer Jack Hustinx (bekend van o.a. de Shiner Twins), die veel in Austin te vinden is, zag Storyville live spelen en raakte bevriend met Milligan. De vriendschap resulteerde in het album ‘Sweet Cherry Soul’ (2002) van The Malford Milligan Band dat geproduceerd werd door Hustinx.

Na een samenwerking op Hustinx’s album ‘Over Yonder’ besloten de twee in 2017 om een nieuw album op te gaan nemen ter ere van hun overleden vriend Stephen Bruton. Het album ‘Life Will Humble You’, dat in 2018 op het Royal Family Records van J.W. Roy werd uitgebracht, wordt alom geprezen en is in de Euro Americana Charts zelfs uitgeroepen tot album van het jaar. Met hun ‘Soulful Americana’ verkochten Malford Milligan & The Southern Aces in no-time De Rozenknop (Eindhoven) driemaal opeenvolgend uit.

Als groot liefhebber benaderde Johan Derksen de band om onderdeel te zijn van zijn ‘The Sound Of The Blues & Americana’ theatertour wat er toe geleid heeft dat Malford dit gehele jaar in Nederland verblijft. De soulzanger woont dus in zijn favoriete stad; Eindhoven. Hoog tijd voor een mooie blues avond met Malford Milligan & The Southern Aces in de Effenaar.

Malford Milligan & The Southern Aces - Feel Like Going Home (featuring JW Roy)
Malford Milligan & The Southern Aces - I'm Glad To Do It
Malford Milligan & Jack Hustinx - Life Will Humble You (live at Veronica Inside)