Verplaatst

Ruben Annink


Ruben Annink

Gezien de huidige situatie omtrent het coronavrius en de maatregelen vanuit het RIVM en de overheid, gaan alle shows van de Effenaar tot en met 31 maart niet door. 

De nieuwe datum voor deze show is 11 juni. Kaarten voor de originele datum blijven geldig. Kijk op www.effenaar.nl/tickets voor het retourneren van je aankoopbedrag.


Ruben Annink laveert tussen de volksmuziek en de nederpop. De singer-songwriter heeft in de afgelopen jaren zijn plek gevonden tussen de stijlen van Acda & De Munnik, Marco Borsato, Bløf, en Guus Meeuwis. 

De Haarlemse zanger – die zijn carrière als straatmuzikant begon – werd op zijn 15e ontdekt door Ali B waarna hij al snel hits scoorde met onder andere Jonna Fraser, Teske en Keizer. Met zijn nieuwe EP ‘Helderzien’ en een plek in het komende seizoen van Beste Zangers ligt de toekomst voor hem open!

Support

Raoul Michel heeft lange tijd als gitarist voor verschillende artiesten gespeeld, toch besloot hij zijn eigen pad te volgen en songs te schrijven. Begin vorig jaar releasde hij zijn debuut EP ‘Welkom in de Wereld‘ in een uitverkocht Patronaat café Haarlem.
3 maanden later stond hij in de finale van de Grote Prijs van Nederland. In februari 2020 daagde hij zichzelf uit om elke dag een nummer te schrijven. Nu mag hij jullie op komen warmen voor Ruben Annink, laten we hem een warm Eindhovens welkom geven!

Uitverkocht

Deze show is uitverkocht! Wij wensen iedereen die een kaartje heeft kunnen bemachtigen alvast heel erg veel plezier. Weet waar je koopt! Heb je naast kaarten gegrepen? Dan snappen we dat het verleidelijk is om bij andere ticketaanbieders of op marktplaats kaartjes te kopen. Hiervan kunnen wij de geldigheid echter niet garanderen! Kaarten voor deze show worden alleen verkocht via www.effenaar.nl en Ticketmaster.

Effenaar Whatsapp Service Nooit meer langs een kaartje grijpen? Meld je dan nu aan voor onze Effenaar Whatsapp Service en ontvang als eerste berichten over nieuwe shows en aankondigingen. Voor meer info kijk op: http://bit.ly/Effenaar-Whatsapp

Raoul Michel - Geld genoeg (official videoclip)
Ruben Annink - Een Op Het Leven
Ruben Annink - Hoe is Hij | Beste Zangers 2019