Uitverkocht

Mozes and the Firstborn


Extra show


Gramma + Oscar Mic


Mozes and the Firstborn

Extra afscheidsshow van Eindhovense smaakmakers

Negen jaar geleden zette Mozes and the Firstborn voet aan wal in de Dommelvallei. De kin even glad als de praatjes. Gehuld in lange gewaden - die vanuit praktische en modieuze bezwaren niet lang om de schouders hingen - werd er voor het eerst in café Ramona gepreekt over dubieuze 'skills'. De vallei tussen de Dommel en Tongelreep is een vruchtbaar stukje grond. Tijden van voorspoed braken aan. 

Er kwam nog een album. Nog een EP. Nog een tour. De kin en praatjes werden hariger. Maar de buikjes werden ook ronder, langzaamaan kwam de verzadiging om de hoek kijken. Honger werd trek. Jammer wel, want het betekent dat Mozes and the Firstborn nu op een ontwenningskuur gaat. Even geen shows, even geen tijd in de studio maar even lekker de bergen in.

Voordat de oude heremiet de bergen in trekt, wordt het vuur op 27 & 28 december nog eens stevig opgestookt. Nog twee keer allerlei ‘skills‘ in de Effenaar.

TL;DR: Mozes speelt op 27 + 28 december (uitverkocht) een voorlopig laatste show met een extra lange set met vrienden en vol oud en nieuw materiaal.

Mozes and the Firstborn - Sad Supermarket Song (Official Video)
Mozes and the Firstborn - Blow Up (Official Video)