Popronde 2019


Popronde 2019

Het reizende muziekfestival

Popronde Eindhoven, het rondreizend muziekfestival, strijkt neer in de hele binnenstad van Eindhoven. Namens de Effenaar spelen de onderstaande act's hun show in het RGB Café. 

Line-up

Fjaler 

Fjaler verkent de tegenstrijdigheid door gebruik te maken van elementen uit de ambient, klassieke en elektronische muziek. Gebaseerd op synthesizers, effectpedalen en samples is dit project geïnspireerd op geluid. De voorstellingen zijn gebaseerd op sequenties en improvisatie, zodat elk concert een unieke reis wordt door weelderige soundscapes, minimalistische melodieën en krachtige elektronica.

The Ressurection

The Resurrection maakt body music voor wanneer het te heet is om te bewegen. De band laat zich inspireren door vroege techno, rave en industrial en combineert synths en elektronische drums met live instrumenten. Hun tracks bewegen van ongemeen hard en fysiek naar duister en opgebrand — de soundtrack voor de meest verzwelgende zomer die je je kunt indenken.

Dr justice & the smooth operators

Dr Justice is een man van de wereld. Hij heeft de talenten ontmoet die samen The Smooth Operators vormen. Dit all-star dream-team bestaat uit drie funky boys en vier sexy chicks die samen met Dr Justice op een ubermissie zijn: zij brengen de sexy electro discopop van vandaag de dag aan de instagram-generatie, jij dus!

Fjaler - Sent (Livesession)
Eden Olympia – Live at Welcome to the Village
Dr Justice & The Smooth Operators - Love So Bad [Official Video]