Uitverkocht

Amigo The Devil


Dim Stars Presenteert


Amigo The Devil

Voorbij de traditionele grenzen van de folk met Amigo!

Danny Kiranos, beter bekend als Amigo The Devil, zoekt de grenzen op binnen traditionele folk en country. Hij verenigt akoestische puristen en rockers met zijn soms morbide en toch romantische versie van folk. Amigo heeft daarmee een grote cult fanclub opgebouwd; Lieden die uit volle borst meezingen met songs als 'Cocaine & Abel' en 'I Hope Your Husband Dies'.

Deze show is onderdeel van Dim Stars; een nieuw initiatief van Eindhovense organisators en liefhebbers die de beste country, folk en roots selecteren in een overzichtelijke agenda. Via Facebook blijf je bovendien op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van 'Premium Roots, Folk & Americana'.

Tijdschema:

20.00 uur deuren
20.30 – 21.00 uur: support
21.15 – 22.30 uur: Amigo The Devil

Uitverkocht

Deze show is uitverkocht! Wij wensen iedereen die een kaartje heeft kunnen bemachtigen alvast heel erg veel plezier. Weet waar je koopt! Heb je naast kaarten gegrepen? Dan snappen we dat het verleidelijk is om bij andere ticketaanbieders of op marktplaats kaartjes te kopen. Hiervan kunnen wij de geldigheid echter niet garanderen! Kaarten voor deze show worden alleen verkocht via www.effenaar.nl en Ticketmaster.

Effenaar Whatsapp Service Nooit meer langs een kaartje grijpen? Meld je dan nu aan voor onze Effenaar Whatsapp Service en ontvang als eerste berichten over nieuwe shows en aankondigingen. Voor meer info kijk op: http://bit.ly/Effenaar-Whatsapp

AMIGO THE DEVIL - "I Hope Your Husband Dies" BRIDGE CITY SESSIONS