Last Train


Lichting presenteert


Last Train

Franse indie-rock machine naar Lichtstad

Last Train heeft geen stempel gedrukt op de Franse rock-scene maar deze gebrandmerkt met een heet ijzer. Zalen en festivals over de hele wereld moesten al geloven aan hun energieke shows. Dit vijftal omarmt de clichés van indie-rock om zo terug te gaan naar de basis.

De band probeert alle aspecten van het genre te benaderen, het ene moment rocken ze als Royal Blood, dan weer tippen ze de melancholie van Oasis aan. Dit wordt een show waar je de volgende dag nekpijn hebt van het headbangen. Oh en we hebben een primeur, dit wordt de eerste show van Last Train in Nederland. Nadat ze zo’n 350 shows over de hele wereld hebben gespeeld strijken ze nu dus eindelijk neer in Eindhoven. 

Lichting 

De show van Last Train is onderdeel van Lichting. Lichting is een programmalijn van de Effenaar in samenwerking met Altstadt en andere concertlocaties in Eindhoven. Tijdens Lichting-concerten hoor en zie je verse (inter)nationale acts, door onze programmeurs ontdekt op showcasefestivals en de kleinere podia van festivals als Best Kept Secret en Down The Rabbit Hole. Lichting is elektronica, indie, rock en synthpop. 

Check www.effenaar.nl/lichting voor meer info! Heb jij zelf een toffe act ontdekt? Of wil je door ons op de hoogte gehouden worden? App dan Lichting naar 0647329097 (voeg wel eerst het nummer toe) zodat we de tofste acts een podium kunnen geven in Eindhoven!

Last Train - The Idea of Someone
LAST TRAIN - LEAVING YOU NOW