Uitverkocht

Danny Vera


'Where Magnolia Grows...'


+ William LG Branch


Danny Vera

Een avond americana die de pan uit rockt

Danny Vera begon ooit in de kroeg, groeide gestaag door naar de grote zalen en festivals en kreeg landelijke bekendheid door zijn optredens als huisband van Voetbal International. Toch duurt het tot voorjaar 2019 voordat hij zijn eerste nationale hit scoort met het nummer ‘Roller Coaster’. Maar dan doet hij het ook meteen goed; de song word benoemd als Topsong bij Radio 2, Alarm Schijf op Qmusic en Harde Schijf op radio538 en bereikt de toppositie op iTunes.

Reken bij een live optreden van Danny Vera op een avond vol Americana in de stijl van grote voorbeelden als Johnny Cash, Roy Orbison en Elvis Presley die live de pan uit rocken. Een onvergetelijke avond rock-’n-roll zoals het ooit bedoeld is.

Effenaar Whatsapp Service

Deze show van Danny Vera is uitverkocht! Wij wensen iedereen die een kaartje heeft kunnen bemachtigen alvast heel erg veel plezier.

Nooit meer langs een kaartje grijpen? Meld je dan nu aan voor onze Effenaar Whatsapp Service en ontvang als eerste berichten over nieuwe shows en aankondigingen. Voor meer info kijk op: http://bit.ly/Effenaar-Whatsapp

Danny Vera - Roller Coaster bij 538
William LG Branch - Lucille