Effenaar 't Wasven


St. Solaire + Luka + Mitch Rivers


Effenaar 't Wasven

Gratis genieten van live muziek in de natuur!

Het Wasven is meer dan een fijn stukje natuur in Tongelre waar je gaat joggen, fietsen of de hond uitlaten. Verstopt in het groen staat daar een boerderij met een restaurantje en een biologische bakker. En je vindt er ook een eeuwenoude plataan die is uitgeroepen tot een van de geluksplekken in Eindhoven. In dit betoverende stukje Eindhoven zorgt de Effenaar in samenwerking met Groendomein Het Wasven voor een extra dosis geluk. Op drie zomerse zondagen in juni, juli en augustus geniet je hier weer van fijne muziek, speciale biertjes en fruitsappen en het beste eten uit de keuken van het Wasven. 

Wij zorgen voor de fijne muziek en het lekkere eten en drinken, jullie voor de fijne sfeer. Dus stop je voetjes in je flip flops en hop; Effenaar ’t Wasven. 

Help Effenaar 't Wasven gratis te houden; koop je eten en drinken bij de standjes.

St. Solaire
Een gezamenlijke liefde voor Bon Iver, Radiohead en het oudere werk van Coldplay zorgt ervoor dat de leden van St. Solaire binnen no time met elkaar kunnen lezen en schrijven. Songwriter Geert van Emden neemt zijn band mee de studio in en niet lang daarna staat de band al voor volle zalen als HAEVN ze meeneemt op hun succesvolle tour. In 2019 gaat het avontuur van St. Solaire door en dat avontuur komt ook even langs bij ‘t Wasven.

Luka
De Rotterdamse singer-songwriter Luka (Lisa Lukaszczyk) wordt geïnspireerd door artiesten als Lianne La Havas, Feist en Patrick Watson en stond al in Paradiso Tolhuistuin en op festivals als Where The Wild Things Are, La Truite Magique en Noorderzon. Hoog tijd dat deze frisse jongedame een bezoekje aan Eindje brengt dus!                          

Mitch Rivers
Mitch Rivers veroverde met zijn 70’s vintage rock de Nederlandse Americana scene, maar in 2019 laat hij de term ‘singer-songwriter’ volledig los. Hij is een producer en een componist wiens catchy popsongs de grenzen van genres doen vervagen. De eens melancholische Mitch begint te swingen en zal de heupjes op ’t Wasven ongetwijfeld laten wiegen.

Effenaar 't Wasven 24 juni 2018
St. Solaire - Morning Sun | Sofar Utrecht
Luka - River | Periscope Sessions
Mitch Rivers - Reconsider Me (Official Video)