Effenaar 't Wasven


The Calicos + Josephine + Tim Easton


Effenaar 't Wasven

Gratis genieten van live muziek in de natuur!

Het Wasven is meer dan een fijn stukje natuur in Tongelre waar je gaat joggen, fietsen of de hond uitlaten. Verstopt in het groen staat daar een boerderij met een restaurantje en een biologische bakker. En je vindt er ook een eeuwenoude plataan die is uitgeroepen tot een van de geluksplekken in Eindhoven. In dit betoverende stukje Eindhoven zorgt de Effenaar in samenwerking met Groendomein Het Wasven voor een extra dosis geluk. Op drie zomerse zondagen in juni, juli en augustus geniet je hier weer van fijne muziek, speciale biertjes en fruitsappen en het beste eten uit de keuken van het Wasven. 

Wij zorgen voor de fijne muziek en het lekkere eten en drinken, jullie voor de fijne sfeer. Dus stop je voetjes in je flip flops en hop; Effenaar ’t Wasven. 

Help Effenaar 't Wasven gratis te houden; koop je eten en drinken bij de standjes.

The Calicos
We bedoelen dit absoluut niet lullig, maar The Calicos is toch een beetje het Belgische antwoord op The War On Drugs. Ze wonnen de Humo’s Rock Rally 2018 met hun atmosferische gitaarrock en dan weet je dat het goed is. Fans van Ryan Adams, Chris Isaak of Wilco moeten dit even checken.

Josephine
Amy Winehouse, Alabama Shakes, Alice Phoebe Lou en Selah Sue in je platenkast? Meet Josefien Deloof! De Brugse soulzangeres is amper negentien, beschikt over tonnen talent en heel veel pit. De term singer-songwriter dekt voor de eigenzinnige Josephine maar de halve lading. Met band brengt ze dansbare indiepop met catchy gitaar-riffs en aanstekelijke melodieën.

 Tim Easton 
Gelukkig hebben we ook een muzikant op ’t Wasven die heerlijk old school is. Tim Easton behoort tot de buitencategorie van de roots scene, of hij nou met band of solo met akoestische gitaar de planken opgaat. Na jarenlang touren, opnemen, touren, opnemen hebben we met deze Amerikaan een perfect gerijpte songwriter onder de boom staan. Luistertip: ‘Paco & The Melodic Polaroids’.

Effenaar 't Wasven 24 juni 2018
The Calicos - Aftermovie De Roma 2018
Josephine - Right - Indies Keeping Secrets Brussels - Secret #32
Tim Easton - Elmore James