Ava Luna


Lichting presenteert


Ava Luna

Weirdo-pop om op te dansen.

Ava Luna is een puzzel van duizenden stukjes; een frisse cocktail van elektro-funk en plagerige pop. De groep heeft een geheel eigen sonische taal ontwikkeld en een reputatie voor hectische en betoverende live-optredens.

 Ava Luna is weirdo-pop waar je op kunt dansen, art pop á la Deerhoof, Dirty Projectors en Mitski en veel meer dan dat. De Amerikaanse groep maakt voor het eerst een oversteek naar ons kikkerlandje. Pitchfork, Noisey en vele andere muzieksites zijn al fan, nu jij nog!

Love Couple is een band om verliefd op te worden. Dit vierkoppige bandje pakt popliedjes en gooit ze in de blender. Grungy basslijnen worden gecombineerd met bijdehante popmelodieën en catchy baslijntjes. Een perfecte support met Ava Luna, of moeten we zeggen een match made in heaven.

 "The genre-bending New York synth-funk septet create a glorious mess on their full-length debut." – Pitchfork

 "A collection of sounds that just...works, plinking and tinkering along with the charming efficacy of a rube goldberg machine." - Noisey

Lichting 

De show van Ava Luna is onderdeel van Lichting. Lichting is een programmalijn van de Effenaar in samenwerking met Altstadt en andere concertlocaties in Eindhoven. Tijdens Lichting-concerten hoor en zie je verse (inter)nationale acts, door onze programmeurs ontdekt op showcasefestivals en de kleinere podia van festivals als Best Kept Secret en Down The Rabbit Hole. Lichting is elektronica, indie, rock en synthpop. 

Check www.effenaar.nl/lichting voor meer info! Heb jij zelf een toffe act ontdekt? Of wil je door ons op de hoogte gehouden worden? App dan Lichting naar 0647329097 (voeg wel eerst het nummer toe) zodat we de tofste acts een podium kunnen geven in Eindhoven!

Ava Luna - Childish
LOVE COUPLE - Chinatown
Ava Luna - "Ice Level" (Official Video)