'T Koningsnacht Paleis


RGB Disco en House of Rock


'T Koningsnacht Paleis

Een lange troonrede van dansen en genieten!

Een jaartje erbij een jaartje gekker. Het paleis van de nacht gaat 26 april open om alle prinsen en prinsessen uit de gouden koets te trekken. Met z'n allen op de dansvloer. En niet zomaar een dansvloer. Nee: twee balzalen en een foyer met Hollands vermaak!

Maar wat is een balzaal zonder aankleding? Precies, saai. Daarom hebben we onze royal friends van RGB Disco gevraagd om de grote zaal een beetje kleur te geven. Zij vullen met drie prachtige narren de avond voor jullie. In de kleine zaal staat de energieke explosie die House of Rock heet. Dit klinkt alsof 2 Unlimited en Nirvana een buitenechtelijk kind hebben gekregen (een Bernhard'je), dus verwacht niet dat je stil staat. Het is een lange troonrede van alleen maar losgaan.

GROTE ZAAL: RGB Disco
Tijdens de grootste indoor RGB Silent Disco draaien drie dj-teams waar jij tussen kunt switchen. Hoogste tijd voor een avondje party & bullshit. And you’re invited!  

We hebben drie collectieven uitgenodigd die jullie vast bekend in de oren klinken. 

Kanaal ROOD / Mama Africa Fantastische afrobeats voor iedereen die van dansen houdt.

Kanaal GROEN / Keezus Paradise Keezus is de wederopstanding van de heilige als het aankomt op disco en feest.

Kanaal Blauw Rob'a'billy & Friends De ongekroonde koning van de Effenaar-dansvloer is vanavond het beste maar tevens foutste alternatief.

KLEINE ZAAL: House of Rock + 90's dj's Stel dat Nirvana een cover zou spelen van DJ Paul Elstak… Dat vroegen de muzikanten van de nieuwste coversensatie ‘House Of Rock’ zich af. Muzikanten die hun sporen in het rockcircuit al lang verdiend hebben (o.a. ex-leden van LEFT en The Hot Stewards) bundelen hun krachten om de vroege jaren 90 te laten herleven op een manier zoals je dit nog nooit hebt beleefd. House classics van DJ Paul Elstak tot Scooter en van SNAP tot 2 Unlimited vliegen in razendsnelle medley’s om je oren. Geen keyboards, geen computers, maar keihard ronkende gitaren en een explosieve ritmesectie. 

House Of Rock - Promovideo 2019
RGB Disco
'DJ Willem-Alexander'