Laatste kaarten

Nick & Simon


Het dak eraf clubtour


+ LAURA


Nick & Simon

Eerste clubtour van Nederlands bekendste zangduo

Het bekendste zangduo van Nederland komt terug naar de Effenaar. Want al is dit hun eerste echte clubtour, deze Volendammers stonden vijf jaar geleden al op het podium van onze grote zaal.   

Na eerder dit jaar Vrienden van Amstel Live, hun eigen Ziggo Dome shows en diverse festivals gaan ze met deze clubtour een nieuwe live uitdaging aan. Naast de bekende hits komt vooral het meer uptempo deel van hun repertoire aan bod. Leidraad voor de show is om samen een onvergetelijke avond te beleven! Dus 'Pak maar mijn hand' en maak me 'Gek van geluk'.  

+ Laura

Wat hebben Giel Beelen, Lil Kleine en Jake Reese met elkaar gemeen? Binnen luttele seconden vielen zij voor de charmes van ‘die flamboyante singer-songwriter met dat hoedje’. Onder dat hoedje schuilt de Nederlandstalige singer-songwriter LAURA, die in 2016 al voorzichtig doorbrak met haar singles ‘Tot Snel’ en ‘Zoete Witte Wijn’. 


Let op: dit is een concert met staanplaatsen. De rolstoeltickets zijn allemaal uitverkocht. Natuurlijk ben je als mindervalide nog steeds welkom, maar kunnen we je geen plek op het rolstoelplatform garanderen.

Nick & Simon - Pak Maar M'n Hand (Officiële Videoclip)
Nick & Simon - Gek Van Geluk (Officiële Videoclip)