The Como Mamas


WeLoveWeFunk


The Como Mamas

Hemelse roots-gospel uit de Verenigde Staten

The Como Mamas is een trio van drie geestdriftige gospelzangeressen uit Como, Mississippi. De plek waar de dames al sinds hun kindertijd samen zingen in de lokale kerk. 

Op hun eerste plaat kregen we The Como Mamas meteen in al hun glorie te horen, want Get An Understanding (2013) was geheel a capella. Maar als je zoals de Mamas toch al bij het Daptone-label zit, waarom dan niet bij je volgende album de studio induiken met de topmuzikanten die daar resideren? Zo werd binnen een paar dagen de diep groovende soul-meets-gospelplaat Move Upstairs (2017) opgenomen. 

Hun samenzang is ongerept, authentiek en wordt perfect gebracht. Rauwe gospel, recht uit het hart. Ben je na het draaien van 'Count Your Blessings' nog niet bekeerd, dan gaat dit concert daar wel voor zorgen! Kom deze hemelse klanken ervaren in onze poptempel. 

Eindhovens collectief WeLoveWeFunk zorgt dat jullie alvast lekker warm gedanst zijn en draaien ook na de show de lekkerste funk, soul, latin en groove. Trek die dansschoenen aan en olie die heupen want er wordt geswingd!

The Como Mamas "Count Your Blessings"
The Como Mamas - Meet Me At the River