Afgelast

Morbidfest 2019: I Am Morbid + Atrocity e.a.


+ Vital Remains + Sadist


Morbidfest 2019: I Am Morbid + Atrocity e.a.

Moddervette metalpackage

Wegens logistieke redenen wordt Morbidfest verplaatst naar de Neushoorn in Leeuwarden. Kaarten voor de show in de Effenaar blijven geldig. Mocht Leeuwarden te ver weg zijn, kun je je kaarten in terugbrengen waar ze gekocht zijn. Meer info over het retourneren van kaarten vind je hier.

Meer info over de show in de Neushoorn vind je op de website en het Facebook-event van de Neushoorn.


I Am Morbid
is terug in Eindhoven. Na een verpletterende show op Dynamo Metal Fest in 2018, mogen ze nu headlinen op hun eigen Morbidfest. I Am Morbid is het vehicel van David Vincent en ken je, juist, van Morbid Angel. En laat hij nu ook nog eens nummers spelen van de death metal atoombommen 'Altars of Madness', 'Blessed Are The Sick', 'Covenant' en 'Domination.' Een waar deathmetalfeest van herkenning dus!

Van brute deathmetal, gore thrash, industrial en gothic: Atrocity tikt het allemaal aan in hun ook al 34 jaar durende carrière. Tijdens deze tour zullen ze niet alleen werk spelen uit hun 'Okkult'-periode, maar ook alle krakers uit hun imposante discografie.

Ook Vital Remains zal een doorsnede brengen van hun 30-jarig bestaan. De progressieve deathmettalers Sadist openen deze avond met de nieuwe plaat 'Spellbound' onder hun armen. 

We begrijpen dat 4 mei voor sommige mensen een beladen datum is. We zullen uiteraard om 20.00 uur twee minuten stilte houden.

Morbid Angel - Blessed Are the Sick [Official Video]
I AM MORBID - "Rapture" live at KILKIM ŽAIBU 19
ATROCITY - Shadowtaker (Official Video)