Feng Suave


Lichting presenteert


Feng Suave

Zwoele soulvolle indie-pop

Feng Suave maakt zwoele indiepop, als een warm dekentje voor je ziel.
De composities van deze Amsterdamse formatie, bestaande uit Daniel en Daniel, doen denken aan vervlogen tijden. De dromerige songs zijn doorweven met invloeden uit psychedelische jaren 60's en 70's maar sluiten perfect aan bij de jingle-jangle die nu massaal beluisterd wordt via Spotify. Niet gek dus dat hun eerste single zo'n 8.8 miljoen keer (!) gestreamd werd. 

Na hun zegetocht langs Into The Great Wide Open, DDW Music, Grasnapolsky en ESNS zijn we vereerd ze te mogen uitnodigen tijdens Lichting. Laat je meenemen op het zomerse briesje dat Feng Suave door Eindhoven blaast.
Een aanrader voor fans van Mac deMarco, King Krule en Yellow Days.

Lichting 
De show van Feng Suave is onderdeel van Lichting. Lichting is een programmalijn van de Effenaar in samenwerking met Altstadt en andere concertlocaties in Eindhoven. Tijdens Lichting-concerten hoor en zie je verse (inter)nationale acts, door onze programmeurs ontdekt op showcasefestivals en de kleinere podia van festivals als Best Kept Secret en Down The Rabbit Hole. Lichting is elektronica, indie, rock en synthpop. 

Check www.effenaar.nl/lichting voor meer info! Heb jij zelf een toffe act ontdekt? Of wil je door ons op de hoogte gehouden worden? App dan Lichting naar 0647329097 (voeg wel eerst het nummer toe) zodat we de tofste acts een podium kunnen geven in Eindhoven!

FENG SUAVE - HONEY, THERE'S NO TIME (OFFICIAL MUSIC VIDEO)
Feng Suave - Sink into the Floor