Vaudou Game


Ladyboyz + Discos Horizontes


Vaudou Game

Deze vette combi van afro-funk en voodoo swingt alle kanten uit!

Vaudou Game tourt al 5 jaar stad en land af met hun meeslepende en hip-moving voodoo-funk. Van Japan tot Zuid-Afrika, van Zweden tot Canada, overal staan mensen in de rij om deze strak funkende groep in levende lijve te zien. En terecht, met een charismatische frontman als Peter Solo en een retestrakke band erachter draait ieder concert gegarandeerd uit op een zwoel dansfeest.

Vaudou Game is de muzikale creatie van Peter Solo, geboren in Aného-Glidji (Togo), een belangrijke plek in zijn voodoo-cultuur. Geïnspireerd door de energieke afrofunk uit de jaren 70, combineert hij voodoo-ritmes met funk en soul.

Het voorprogramma wordt verzorgd door de meest tropische jongens van Eindhoven, de Ladyboyz! Zij komen met swingende, feelgood platen van over de hele wereld, het ene moment sta je in Brazilië te schudden en het volgende moment ben je in het hart van Afrika om te genieten van de beste funk!

Na de show draait Discos Horizontes nog een feestje in elkaar voor iedereen. Het collectief werd geboren in Horizonte Del Mar, Centraal Chili. Die Latijns-Amerikaanse roots zijn kenmerkend voor het exotische, schurende geluid van de Horizontes crew. Dit geluid beslaat niet alleen obscuur vinyl uit Zuid-Amerika, maar ook krakende opnames uit Afrika, Azië en de Cariben. Psychedelisch, tropisch, polyritmisch en funky is waar je aan moet denken als deze mannen draaien!

Na de show van Vaudou Game speelt Disco Horizontes een plaatje voor iedereen en zullen ze een kleine afterparty verzorgen voor alle bezoekers! Verwacht wereldmuziek, latin en heerlijke tropische vibes van de mannen op vinyl!

Vaudou Game - Pas Contente - (official video)
Vaudou Game - Tata Fatiguée