Son Mieux


Pyke


Son Mieux

Haagse pop singer-songwriter met nieuwe plaat naar kleine zaal

Son Mieux is het alter ego van Camiel Meiresonne. Zesentwintig jaar oud, allerminst doorsnee tienerjaren achter zich. Hij speelde al op zijn elfde in een bandje en is professioneel muzikant sinds zijn veertiende. Afkomstig uit Den Haag. Veel van de liedjes op zijn debuutalbum Faire de Son Mieux spelen zich af in het nachtleven van de Hofstad. 

Camiel is liedjesschrijver, zanger, gitarist, toetsenist, producer. Naast ras - muzikant ook nachtvlinder, romanticus en gevoelsmens. Maar wel eentje die zijn zielenroerselen (en hartzeer) pas omzet tot liedjes als hij er afstand van heeft genomen. Faire de Son Mieux , de albumtitel, is Frans voor ‘ het beste uit je zelf halen, alles geven wat je in je hebt.’ Zo iemand is hij. Camiel zit met ziel en zaligheid in de tien hoogstpersoonlijke liedjes van dit debuut. Na zijn show met The Brahms vorig jaar is het nu tijd voor zijn eigen clubshow.

Soms heb je niet meer nodig dan een gitaar en een goede stem. Dit is het geval bij Pyke. De simpele en eerlijke liedjes in combinatie met zijn waanzinnig diepe stem maken dat hij menig publiek overrompeld. Kom dus op tijd.

Son Mieux - Everyday (Official Video)
Pyke - Lost
Son Mieux - Easy