Uitverkocht

Tom Walker


George Dylan


Tom Walker

'Leave A Light On' voor deze briljante Britse singer-songwriter

Tom Walker is een singer-songwriter uit Manchester. Hij scoorde een gigantische hit met ‘Leave A Light On’ en werd hiermee in een klap wereldberoemd. Door zijn kenmerkende mengelmoes van traditionele indiepop, hiphop en eclectische samples wordt hij gezien als een van de vaandeldragers van de moderne popsound met artiesten als Rag ’n Bone Man, Jacob Banks en Hozier. Maar het is vooral zijn stem die opvalt: het ene moment rauw als schuurpapier, dan weer melodieus, soulvol en vloeiend. 

Nu is het tijd voor de volgende stap, zijn debuutalbum ‘What A Time To Be Alive’ komt begin 2019 uit en belooft een flinke klap te gaan maken. Luister naar zijn nieuwste single ‘Angels’ en je begrijpt dat Tom Walker geen eendagsvlieg is. 

Support komt in de vorm van George Dylan. Zijn muziek wisselt van de ene climax tot de andere. Geïnspireerd door artiesten zoals Dermot Kennedy, Tamino, Radiohead en Ben Howard. Wat begon als knusse pop muziek, ontpopte zich recent tot melancholische pop met een dynamische twist.

Dit is de verplaatste show van 4 mei. Eerder gekochte kaarten voor deze show blijven geldig. Kun je onverhoopt niet op deze nieuwe datum, dan kun je je kaarten terugbrengen. Lees hier hoe.

George Dylan | Passing Through (official audio)
Tom Walker - Leave a Light On (Official Video)
Tom Walker - Angels (Official Video)