Club 3voor12/Eindhoven


Sheverine + Dada + Tjalling + Braz


Club 3voor12/Eindhoven

Club 3voor12/Eindhoven terug met toptalenten uit eigen stad.

3voor12/Eindhoven presenteert in samenwerking met de Effenaar vier talentvolle en opkomende acts die in 2019 belangrijk gaan zijn voor de Eindhovense muziekscene. 

Braz
Braz is een jonge rapper die bij de meeste mensen bekend zal staan om zijn samenwerkingen met Fresku en Mocromaniac en het nummer ‘Testosteronbommen’. In 2018 bracht hij onder andere de single ‘Santiago’ uit en wist hij op het Best Kept Secret festival het publiek al helemaal uit zijn plaat te laten gaan. Daarnaast is Braz met veel verschillende projecten bezig met o.a. Teemong en zullen in 2019 weinig mensen nog om deze artiest heen kunnen.

Tjalling
Deze postpunk formatie laat met zijn plaat ‘Two People Holding Hands’ al horen een belangrijke band te zijn in de muziekscene van Eindhoven. De muzikanten laten zich met hun mix van shoegaze, ambient en post-metal inspireren door grootheden als Mogwai, My Bloody Valentine en Amenra. In 2019 zal Tjalling nog meer van zich laten horen met deze clubshow als aftrap!

Dada
Dada is een indie hiphop project van Nick Hanegraaf en Daan Rijkers. De melancholische teksten van leadvocalist Daan Rijkers nemen je mee in een trip door zijn verleden en heden. Afgelopen jaar kwam Dada met de EP ‘Wassum’ en in 2019 komt het vervolg van het tweeluik genaamd ‘Issum’. Een aantal dagen voor de clubavond brengt Dada de eerste single van de nieuwe EP uit die samen werd opgenomen met Diggy Dex. 17 januari krijgen we dus veel nieuw werk te horen.

Sheverine
Sheverine is een jong en ambitieus viertal dat een stevige vorm van bluesrock speelt met een flinke knipoog naar de desertsound van Queens Of The Stone Age en Masters Of Reality. Tijdens Club 3voor12/Eindhoven brengt de band de eerste single uit van het aankomende debuutalbum. Voor dit album werkt de formatie nauw samen met de Effenaar om een Augmented Reality laag toe te voegen aan Sheverine’s muzikale wereld.

Braz - Santiago (prod. by Yung Noodle)
DADA - Richting Rome
Tjalling - Two People Holding Hands [Full Album]
Sheverine, School's Out 2018, Effenaar, 310518