Vida


Lichting presenteert


+ Wardrobe


Vida

Britpop volgens de filosofie van Oasis, The Verve en Stone Roses.

De eerste Lichting show van 2019 is Vida! De ziel van Oasis, The Verve en Stone Roses echoet in dit Schots vijftal. Dit is Britpop zoals het bedoeld is: mooie melodieën, puntige songs en een flinke portie branie. Ze eren hun helden maar zijn geen tributeact, daar zijn ze te eigenwijs voor. Ze nemen de luisteraar mee naar de gouden dagen van de Engelse pop en bouwt er aan verder. Beter dan Gigwise kunnen wij het niet verwoorden: "Whatever this band are doing, they’re doing it right" .

Ze speelden in het Verenigd Koninkrijk op menig groot festival als Reading/Leeds, TRNSMT Festival en Isle of Wight. Nu is het tijd om Eindhoven op z'n kop te zetten tijdens deze schurende Lichting-show. 

Wardrobe is het solo-project van de getalenteerde Johan Verckist. Zijn voorliefde voor 60's pop zet hij om in prachtige liedjes die voortkabbelen als beekjes door een sereen landschap. Voor liefhebbers van Bony King of Nowhere, Marble Sounds en Tamino. 

Lichting
De show van Vida is onderdeel van Lichting. Lichting is een programmalijn van de Effenaar in samenwerking met Altstadt en andere concertlocaties in Eindhoven. Tijdens Lichting-concerten hoor en zie je verse (inter)nationale acts, door onze programmeurs ontdekt op showcasefestivals en de kleinere podia van festivals als Best Kept Secret en Down The Rabbit Hole. Lichting is elektronica, indie, rock en synthpop. 

Check www.effenaar.nl/lichting voor meer info! Heb jij zelf een toffe act ontdekt? Of wil je door ons op de hoogte gehouden worden? App dan Lichting naar 0647329097 (voeg wel eerst het nummer toe) zodat we de tofste acts een podium kunnen geven in Eindhoven!

Vida - Fade Away [Official Video]
Nowhere Now
Vida - Let You Believe