TenTemPiés


'Only You' Farewell Tour


Banana Savannah


TenTemPiés

Tentempiés neemt afscheid met een spetterende laatste show!

Dit is de verplaatste show van 15 november 2018. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor deze show.

Na tien heerlijke jaren vol hard werk, mooie avonturen en prachtige vriendschappen heeft TenTemPiés besloten er mee stoppen. Voordat het zover is zal de band eerst nog in passende stijl afscheid nemen van hun fans met een laatste clubtour door Nederland.

"We zijn dankbaar dat we al die jaren onze eigen muziek hebben mogen maken en nog belangrijker, dat we die muziek hebben mogen delen met de wereld. Iedere noot, iedere glimlach naar elkaar en het publiek kwam uit het hart. Door ontwikkelingen in onze levens merken we dat het niet veel langer mogelijk is om dezelfde volle 100 procent te kunnen geven zoals voorheen; en dat is nooit de bedoeling geweest. Het is alles of niets. Voor onszelf en vooral voor ons publiek."

Met hun aanstekelijke mix van rock, reggae, ska en rumba heeft TenTemPiés behoorlijk wat kilometers gemaakt: van Chili tot China, de Amsterdamse band met Chileens bloed ontketent bij iedere show een waar volksfeest. De feestelijke shows krijgen een extra lading door strijdbare teksten, geïnspireerd door politieke kwesties en sociale onrechtvaardigheid wereldwijd.

"TenTemPiés is niet alleen een band op het podium; wij zijn ook een hechte groep buiten de bühne om en dat zal niet veranderen. We zijn familia, ondanks dat we niet meer in deze formatie of onder deze naam zullen spelen."

Kom TenTemPiés nog een keer live mee maken tijdens dit spetterende afscheidsconcert!

TenTemPiés - Quiero Saltar [Official Music Video]
TenTemPiés - Yo Te Quiero feat. Belle Doron [Official Music Video]
Banana Savannah - LIVE at NDSM Vrijhaven X Bombascha