MASCHINE 7


JP Enfant (De School / LET Recordings) + Sander Chan (MASCHINE) + El Greco (Dommelvallei)


MASCHINE 7

Underground techno all night long

Underground techno all night long

Begin de kerstvakantie met MASCHINE! Geen Mariah Carey en Wham, maar diepe en donkere techno de hele nacht lang met een spectaculaire line-up.

JP Enfant is resident bij De School, misschien wel de beste club van Nederland. Noem een goed techno festival of club en hij heeft er gespeeld; DGTL Madrid, Dekmantel, Fabric London, Awakenings, BASSIANI.... de lijst gaat maar door. JP Enfant neemt je mee op een diepe reis met zijn hypnotiserende en melancholische technostijl. Hij is ook nog eens eigenaar van het gerenommeerde label 'LET - Les Enfants Terribles'. 

Sander Chan leeft en ademt MASCHINE. Als medeoprichter en bewoner weet hij wat werkt, maar weet hij het publiek altijd te verrassen met een interessante trackselectie en een goede mix. Zijn eerste releases zijn onderweg en er komen er nog meer. Houd dit veelbelovende talent uit Eindhoven in de gaten. 

El Greco is een veteraan in de techno scene. Hij is sterk geïnspireerd door Detroit en sommigen zeggen dat hij de verloren tweelingbroer van Robert Hood is. Misschien heb je hem afgelopen zomer gezien in een tunnel rond Eindhoven ???? waar hij de meest funky en energieke set speelde die alleen een Detroit liefhebber kon spelen. El Greco is verbonden aan Dommelvallei en organiseerde legendarische feesten, zoals E-Troit en PACT Festival, waar hij samen met technohelden Joey Beltram, Octave One, Detroit Techno Militia en Underground Resistance speelde. 


MASCHINE 6 aftermovie | Effenaar