Austin Lucas


Dim Stars presenteert


Warshy (Crazy Arm) + Flora Sculler


Austin Lucas

Country-zanger en ex-punker terug naar Eindhoven met nog meer roots in zijn songs dan voorheen.

Austin Lucas speelde vanaf jonge leeftijd  in talloze punkbandjes, maar zoals meerdere punkzangers kwam ook hij weer uit bij de kern; het liedje en de akoestische gitaar. Hij greep terug naar zijn singer-songwriter roots en creëerde een eigen mix tussen punk en country. Het bracht hem in 2015 al eens in de Effenaar en nu keert hij terug naar Eindhoven, in de gezellige bovenzaal van De Rozenknop! Tijdens het opnemen van zijn nieuwe album ‘Immortal Americans’, verwijderde hij nog meer de elektrische gitaren en richtte zich vol op akoestische instrumenten.

Warshy
Warshy is het nieuwe project van Crazy Arm frontman Darren Johns. Het idee om solo te gaan is ontstaan tijdens een reis langs de Amerikaanse westkust en een gelegenheid voor Johns om zijn Americana droom uit te laten komen.

Flora Sculler
De Nederlandse Flora Sculler ging ook nog niet zo lang gelden solo. Je kent haar wellicht van de Bredase punkband MARCH, maar ook zij keerde terug naar haar singer-songwriter roots.

Deze show is onderdeel van Dim Stars; een nieuw initiatief van Eindhovense organisators die de beste country, folk en roots selecteren in een overzichtelijke agenda. Via Facebook blijf je bovendien op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van 'Premium Roots, Folk & Americana'. 

Austin Lucas - "Somebody Loves You"
Flora Sculler / MARCH - In Vain