Polly & Bruce


Dim Stars presenteert


+ Marylou Petot


Polly & Bruce

Woody Veneman en Sanne-Samina Hanssen als Polly & Bruce naar De Rozenknop.

Woody Veneman is geen onbekende in het Eindhovense. Zo kon je 'm op t podium zien met Woody & Paul, S.T. Cordell, Cowboy Tinder en onder zijn eigen naam. En nu dus als onderdeel van Polly & Bruce. Toen Woody gevraagd werd om de muziek te maken onder het theaterstuk ‘Onder het Melkwoud’, gebaseerd op het gelijknamige hoorspel van Dylan Thomas, kwam hij Sanne-Samina Hanssen - de actrice van het theaterstuk - tegen. Hun stemmen bleken een prachtige match, hun EP zeer succesvol en het gelegenheidsduo groeide de laatste weken uit tot veel meer dan dat. Gelukkig kunnen we ze nog eens meemaken in de fijne ambiance van De Rozenknop.

Marylou Petot
Afkomstig uit Frankrijk, maar gevestigd in Eindhoven en naast muzikant ook onderzoeker en sound designer. Vanavond speelt Marylou autoharp!

Deze show is onderdeel van Dim Stars; een nieuw initiatief van Eindhovense organisators die de beste country, folk en roots selecteren in een overzichtelijke agenda. Via Facebook blijf je bovendien op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van 'Premium Roots, Folk & Americana'.

Polly & Bruce live at Oerol Terschelling 2017
marylou - wake me up (live song lab)