Uitverkocht

MAAN


Paul Sinha


MAAN

Winnares 'The Voice' met liveband naar onze grote zaal.

Ruim een jaar nadat Maan de Steenwinkel The Voice of Holland won, heeft ze haar plek in de Nederlandse muziekwereld overtuigend veroverd. De meest relevante producers en muzikanten staan in de rij om met haar samen te mogen werken. Zo werkte ze al samen met Hardwell en Jack $hirak, en scoorde een dikke hit samen met Ronnie Flex. Ook live weet Maan haar mannetje te staan. Niet alleen haar show bij ons in de kleine zaal verkocht uit, nee alle shows in haar clubtour verkopen uit. Tijd voor een show in onze grote zaal dus!

De support voor deze show wordt verzorgd door Paul Sinha

Paul Sinha is een Nederlandse popartiest die in 2016 begon met het uitbrengen van Nederlandstalige songs met een R&B/Urban randje. Hij verwierf bekendheid met songs zoals “De Laatste” en “Ey Ey Ey” en werkte samen met zoal Anouk, Maan, Frenna en Roxeanne Hazes. Naast het uitbrengen van eigen muziek schrijft en produceert hij ook vaak voor anderen. 
Na in 2015 afscheid te nemen van de act "Vans ‘n Purp" begint Paul meteen aan de weg te timmeren als solo artiest, hij brengt zelfstandig de nummers “Weekje Tenerife” en “7 Dagen” uit en beland daardoor al snel op de radar van de door Kees de Koning gerunde platenmaatschappij Top notch, Terwijl hij zijn Herman Brood Academie opleiding tot artiest nog aan het afronden was. 

Maan - Spijt ft. Jonna Fraser (prod. Project Money & Ramiks)
Ronnie Flex - Blijf Bij Mij ft. Maan (prod. Jack $hirak)
Maan - Almost Had It All (Prod. Crossnaders)
Paul Sinha - Niet Alleen ft. Tabitha (prod. Project Money)