Uitverkocht

Diggy Dex


Diggy Dex

Diggy Dex komt met zijn Karavaan naar Eindhoven!

'Karavaan' heet ‘ie, het zesde album van Diggy Dex. De songwriter/rapper was de afgelopen jaren continu onderweg door het succes van zijn album 'Golven'. Met zijn band voelde hij zich een karavaan dat op rondreis was, van optreden naar optreden. Drie clubtournees, een festivaltour en een uitgebreide theatertournee brachten hem en zijn band naar honderden podia en duizenden mensen. Er waren platina hits met JW Roy en Ali B en die successen legden de basis voor 'Karavaan'.

De ‘chansonrapper' uit Amersfoort vertelt verhalen op een melodie. De basis voor zijn muziek blijft hiphop, maar is zelden de eindbestemming. 'Karavaan' is een verzameling reisliedjes; verhalen op muziek die je meenemen op een reis zonder bestemming. 'Karavaan' is het geluid van iemand die open staat voor de wereld en geniet van de simpele dingen in het leven: elkaars gezelschap, muziek, zon, gezelligheid en het moment. Startschot van het album was deze zomer eerste single 'De Zon Op'. 

Nu komt Diggy Dex met zijn muzikale 'Karavaan' naar Eindhoven om als troubadour deze stad te laten zien wat voor kunstige muziek hij nog steeds in zich heeft.

Diggy Dex - De Zon Op
Diggy Dex - Live On The Beach
Diggy Dex - Treur Niet live @ RTL Late Night