Her's


Lichting presenteert


Gyo Kretz


Her's

Zonnige, zwoele en catchy indiepop voor liefhebbers van Ariel Pink.

Bas, gitaar, zang en een drumcomputer. Vermeng dat met een dosis eigenaardige humor en een duo uit verschillende Europese landen (UK en Noorwegen) en dan heb je Her’s. De twee mannen ontmoetten elkaar in Liverpool tijdens hun studie en bleken, naast het feit dat ze beide uit slaperige kuststadjes komen, nog een overeenkomst te hebben; ze pennen heerlijke songs! Je gaat tijdens deze verse Lichting show genieten van dream pop met een fijne jangle gitaar, 80’s vibes en feelgood songs of the summer.

Jonge zanger en beatmaker Gyo Kretz heeft nog een gaatje gevonden in zijn volle Popronde-agenda en komt mee als support in de Altstadt. Verwacht galmende gitaren en zwoele synths verpakt in fijne popsongs.

Lichting
De show van Her's is onderdeel van Lichting. Lichting is een programmalijn van de Effenaar in samenwerking met Altstadt en andere concertlocaties in Eindhoven. Tijdens Lichting-concerten hoor en zie je verse (inter)nationale acts, door onze programmeurs ontdekt op showcasefestivals en de kleinere podia van festivals als Best Kept Secret en Down The Rabbit Hole. Lichting is elektronica, indie, rock en synthpop. 

Check www.effenaar.nl/lichting voor meer info!

Tijdschema:

Zaal open: 20:00 

Gyo Kretz: 20:30-21:00

Her's: 21:30-22:30 

Her’s - What Once Was | Sofar London
Gyo Kretz - Cry For Me (Lyric Video)
Her's - Cool With You (Official Audio)

Wellicht interessant voor jou: