Modulab Eindhoven: Spirals


Stefan Alfrink + Emilio Bernè + LSDice


Modulab Eindhoven: Spirals

Een draaikolk van electronische drums, techno en klanktapijten.

De tweede Modulab Eindhoven van dit jaar wordt een draaikolk van droning modulaire synthesizers, fidget spinners op drums en heerlijke oldschool techno. Drie performances met experimentele electronische muziek en aangrenzende kunstvormen zorgen voor een unieke samenstelling en beleving. 

PROGRAMMA

20:00 Stefan Alfrink
Geluidskunstenaar en componist met een passie voor de spanning in het monotone and de rust van het eenvoudige. Stefan gebruikt modulaire synthesizers, zelf-gemaakte virtuele instrumenten en effecten. Check zijn sounds hier.

21:00 Emilio Berne
Emilio Bernè is een autodidact drummer, componist en muzikant. Zijn werk is geinspireerd door met name free jazz, electronische invloeden zoals noise en performance art. Hij heeft samengewerkt met artiesten als Jean-Francois Laporte, Betrand Gauguet, Sabir Mateen en Gianni Gebbia.

22:00 LSDice
David Sullivan (aka Davizion) en Jurgen Winkel (aka SONICrider) zijn beslist geen vreemden voor elkaar. Hun gedeelde muzikale richting werd pas goed duidelijk na een spontane studiosessie in SONICriderSTUDIO. Dit resulteerde in een samenwerking waarvan we nu het resultaat gaan beleven. Denk twee MC 505's aangevuld met een modulaire synth setup en andere hardware.

Amplified Solo Spinner