Splendid


Tumbleweed


Splendid

Haagse rocksteady met een dikke knipoog naar reggae, soul en hiphop.

Al 16 jaar hofleverancier van zonneschijn uit je speakers, dat is Splendid. Deze feestelijke Haagse formatie maakt rocksteady popmuziek, maar dan wel met een dikke vette knipoog naar reggae, soul en hiphop. Binnenkort verschijnt het zevende album 7KINGS, de knock-out plaat van dit jaar.

Maar vooral live knalt deze tienkoppige formatie van het podium af. Zo braken ze Eurosonic, Parkpop, Lowlands, en Sziget al volledig af, en nu is het eindelijk de beurt aan onze kleine zaal. Strik je veters, tape je slippers aan je voeten, wie niet danst is af!

Support act

Het voorprogramma wordt verzorgd door de band Tumbleweed.  Na ontelbaar aantal uren in de studio te hebben gespendeerd meerdere jaren optredens over de hele wereld te hebben gegeven met hun eerdere band Pinata hebben de twee multi-instrumentale en producers Rinse Buurma & Ravian de Ruig Tumbleweed gestart.

Hun muziek is het beste te beschrijven als vintage pop en op het podium spelen ze met hun beats lekker live om iedereen te laten genieten!

Maar geloof ons niet, hier een referentie; 

"Tumbleweed, never heard of them"
- Bono (U2)

Splendid - Sun Comes Up (official video)
Splendid - Again (Official Video)
Voorprogramma - TUMBLEWEED - Doom The Brain (Live at Pakhuis) De band Tumbleweed gaat voor jullie het voorprogramma verzorgen, zie hier een impressie van wat ze jullie gaan geven!