We All Love 80's 90's 00's


We All Love 80's 90's 00's

Waan jezelf terug in de tijd met de meest geweldige hits en beelden uit de jaren 80, 90 en de zeroes!

Van George Michael tot Justin Timberlake, de grootste hits uit de 80’s, 90’s en 00’s komen allemaal voorbij. Gabber op DJ Paul Elstak en show je buikdanskunsten op de tunes van Shakira. De heerlijke tijdreis op de dansvloer wordt begeleid door de leukste TV- en filmfragmenten uit de 80’s, 90’s en 00’s. Ervaar flashbacks naar de tijd waarin iedereen thuisbleef voor Miami Vice en alle avonturen van de meiden van Sex and the City op de voet werden gevolgd. 

Om een geweldige avond uit te hebben en te genieten van alles wat deze geweldige drie decennia te bieden hebben moet je het volgende doen. Onderstreep deze datum in je agenda, laad die oude Nokia op, trommel al je vrienden op en kom naar de Effenaar toe… want we houden allemaal van de 80’s, 90’s en 00’s!

Kleine zaal: Disco Night Fever 

We maken deze nog leuker want ook de kleine zaal is deze avond open. Hier gaat Disco Night Fever zorgen voor de leukste en gezelligste platen uit de 70’s en 80’s. Glowsticks zullen worden uitgedeeld en de disco klappers zullen uit de speakers knallen. Dus nog meer redenen om zaterdag 18 mei aanwezig te zijn.

MC Hammer - U Can't Touch This