Effenaar 't Wasven


Thomas Oliver + Pitou + Polly & Bruce


Effenaar 't Wasven

Gratis genieten van live muziek in de natuur!

Het Wasven is meer dan een fijn stukje natuur in Tongelre waar je gaat joggen, fietsen of de hond uitlaten. Verstopt in het groen staat daar een boerderij met een restaurantje en een biologische bakker. En je vindt er ook een eeuwenoude plataan die is uitgeroepen tot een van de geluksplekken in Eindhoven. In dit betoverende stukje Eindhoven zorgt de Effenaar in samenwerking met Groendomein Het Wasven voor een extra dosis geluk. Op drie zomerse zondagen in juni, juli en augustus geniet je hier weer van fijne muziek, speciale biertjes en fruitsappen en het beste eten uit de keuken van het Wasven. 

Wij zorgen voor de fijne muziek en het lekkere eten en drinken, jullie voor de fijne sfeer. Dus stop je voetjes in je flip flops en hop; Effenaar ’t Wasven.

Help Effenaar 't Wasven gratis te houden; koop je eten en drinken bij de standjes.

Pitou
Pas maar op, want de Amsterdamse Pitou kan je hart breken met haar melancholieke folkliedjes en betoverende stem, geïnspireerd door zowel de melodieën van Joni Mitchell, als de mooie droefheid van Sparklehorse en de koorzang van Le Mystere des Voix Bulgares. Haar prachtige debuut-EP uit 2016 werd door Beehype benoemd tot één van de beste releases van het jaar. Op 13 mei verschijnt haar tweede EP ‘I Fall Asleep So Fast’

Thomas Oliver
In Europa nog geen grote, maar hoe anders is dat Down Under. De in Wellington, Nieuw-Zeeland geboren muzikant speelt slide, gitaar en heeft een stem als een engel. Het leuke is dat hij ook nog eens erg fijne songs schrijft en live zijn spreekwoordelijke mannetje staat. Some have it all.

Polly & Bruce
Polly & Bruce brengen muziek doordrenkt met landelijke geuren, klanken en teksten. Heimwee, hoop en liefde. Muziek van het Melkwoud. Polly & Bruce zijn Woody Veneman (S.T. Cordell / Woody and Paul) en Sanne-Samina Hanssen.

Effenaar 't Wasven 2016
Thomas Oliver - Tenderly [Official Music Video]
Pitou - Decay
Polly & Bruce live at Oerol Terschelling 2017

Andere Effenaar 't Wasven edities in 2018