Effenaar 't Wasven


Sam Brookes + Joseph Huber + Joana Serrat


Effenaar 't Wasven

Gratis genieten van live muziek in de natuur!

Het Wasven is meer dan een fijn stukje natuur in Tongelre waar je gaat joggen, fietsen of de hond uitlaten. Verstopt in het groen staat daar een boerderij met een restaurantje en een biologische bakker. En je vindt er ook een eeuwenoude plataan die is uitgeroepen tot een van de geluksplekken in Eindhoven. In dit betoverende stukje Eindhoven zorgt de Effenaar in samenwerking met Groendomein Het Wasven voor een extra dosis geluk. Op drie zomerse zondagen in juni, juli en augustus 2018 geniet je hier weer van fijne muziek, speciale biertjes en fruitsappen en het beste eten uit de keuken van het Wasven. 

Wij zorgen voor de fijne muziek en het lekkere eten en drinken, jullie voor de fijne sfeer. Dus stop je voetjes in je flip flops en hop; Effenaar ’t Wasven.

Help Effenaar 't Wasven gratis te houden; koop je eten en drinken bij de standjes

Line-up zondag 24 juni

Sam Brookes (UK)
Deze Londense folky is al weer een paar jaar een goed bewaard geheim, al zijn wel steeds meer mensen van dat geheim op de hoogte. En ook van zijn prachtstem die doet denken aan Jeff Buckley en Thom Yorke. 

Joseph Huber (USA)
Hij was een van de oprichters van de .357 String Band, legendarisch in de Bluegrass kringen van vandaag de dag. Huber is alweer toe aan zijn vierde album en zal – na de break up van de eerdergenoemde groep – voorlopig solo zieltjes blijven winnen. Net als vanmiddag.

Joana Serrat (Spanje)
Soms wil je gewoon een fijn liedje horen met veel zon, feelgood vibes en catchy refreintjes. Enter Joana Serrat. Deze Spaanse heeft tientallen van zulke songs op voorraad, met als basis pop en americana. Inluistertip is haar album ‘Cross The Verge’.

Effenaar 't Wasven 2016
Sam Brookes - James (Official)
JOANA SERRAT " Green Grass"
Joseph Huber: Souls without Maps

Andere Effenaar 't Wasven edities in 2018