Joost


DDW Special


Brunzyn + Stroom DJ's


Joost

Joost komt naar Eindhoven voor zijn grootste show tot nu toe.

Een vreemde vogel maar wel flyer dan een meeuw, deze Scandinavian Boy.
Gemakkelijk is het leven niet altijd geweest voor Joost. Op jonge leeftijd verloor hij beide ouders en was hij een tijd lang dakloos. Het leven kreeg hem echter niet klein, hij gebruikte YouTube als een platform om zijn creativiteit te uiten en bouwde als EenhoornJoost een grote fanbase op. In muziek heeft hij een nieuwe uitdaging gevonden, zijn excentrieke kijk op de wereld verpakt hij in heerlijk vreemde bangers die massaal worden opgepikt en gestreamd.  

Tijdens zijn eerste clubtour verkocht Joost alle zalen uit en afgelopen zomer stond hij op Lowlands en Paaspop. Nu gaat hij de grote zaal van Effenaar onder handen nemen; de grootste show die hij ooit heeft gedaan. 

Support komt in de vorm van Brunzyn. Met zijn eerste EP, Dingen van Bruno, speelde deze Vlaardingenaar zichzelf in de kijkers. Met relativerende teksten over blazende beats weet Brunzyn de luisteraar steeds weer te verrassen. Deze man belooft tijdens zijn shows niets meer heel te laten. 

De show van Joost is onderdeel van DDW Music Festival. Tijdens Dutch Design Week (DDW) zijn er in Eindhoven niet alleen duizenden ontwerpers van over de hele wereld te gast. Ook dit jaar voegen de Effenaar en Dutch Design week daar ook nog eens tientallen vernieuwende en spannende artiesten aan toe. Locaties door de hele stad, van poppodia tot ateliers, zullen elke avond de vetste shows en feesten huisvesten.

Voor meer informatie over Dutch Design Week en het muziekprogramma surf je naar www.ddw.nl/music

Timetable:

19:30 Doors open

20:15 Brunzyn 

21:00Joost

(tijden onder voorbehoud)

Donnie, Joost - Stockholm (prod. Hasse de Moor)
Brunzyn - Flexen Tot Ik Sterf (prod. Ninosqwua)