Uitverkocht

MY BABY


DDW Special


MY BABY

MY BABY terug naar de lichtstad met nieuw album en vlammende show.

360º Live-stream van My Baby concert
Jazeker, ook als je te laat was met het kopen van een kaartje of gewoon lekker thuis aan het chillen bent, kun je meegenieten van My Baby. Check vanaf 20.30 uur de stream van het hele concert via onze facebook pagina. Enjoy!
MY BABY heeft een nieuw album ( 'Mounaiki') en dat gaat gevierd worden!  Het trio ging op hun briljante plaat ‘Prehistoric Rhythm’ al meer in op het 'tribale' in hun voodoo bluesrock. Muziek als een ritueel. Of liever gezegd: als een collectieve bijeenkomst waar onder het stampende prehistorische ritme van de band een rave ontstaat van gelijkgestemden. Klinkt wat hippie, maar daar schaamt MY BABY zich niet voor. Hoeft ook niet, want ze bewijzen intussen alweer een paar jaar dat ze briljante feestjes kunnen geven over de hele wereld. En die nieuwe plaat, die zal nog meer focussen op precies dat: de collectieve party!

De show van MY BABY is onderdeel van DDW Music Festival. Tijdens Dutch Design Week (DDW) zijn er in Eindhoven niet alleen duizenden ontwerpers van over de hele wereld te gast. Ook dit jaar voegen de Effenaar en Dutch Design week daar ook nog eens tientallen vernieuwende en spannende artiesten aan toe. Locaties door de hele stad, van poppodia tot ateliers, zullen elke avond de vetste shows en feesten huisvesten.

Voor meer informatie over Dutch Design Week en het muziekprogramma surf je naar www.ddw.nl/music

MY BABY - In The Club
MY BABY - Love Dance (Official Video)