AVEC


Lichting presenteert


+ We Love Silence


AVEC

Lichting presenteert de bloedmooie liedjes van AVEC in Altstadt.

De uit Oostenrijk afkomstige AVEC maakt betoverende, duistere gitaarliedjes uit het hart. Haar nieuwe album 'Heaven / Hell ' is vorige maand verschenen via Earcandy Recordings en is een vervolg op het succesvolle debuutalbum 'What If We Never Forget'. Leuk al die feitjes, maar het grootste feit is dat dit weer een prachtige Lichting-show wordt in de Altstadt.

Damien Rice fans opgelet. Het solo project van SoundDiary frontman Lukas Staudinger heet We Love Silence en daar is niks van gelogen. De uitspraak verstilde pracht is meer dan ooit op z'n plaats. Effe lekker onthaasten dus! 

Lichting
De show van Avec is onderdeel van Lichting. Lichting is een programmalijn van de Effenaar in samenwerking met Altstadt en andere concertlocaties in Eindhoven. Tijdens Lichting-concerten hoor en zie je verse (inter)nationale acts, door onze programmeurs ontdekt op showcasefestivals en de kleinere podia van festivals als Best Kept Secret en Down The Rabbit Hole. Lichting is elektronica, indie, rock en synthpop.

Check www.effenaar.nl/lichting voor meer info!
Heb jij zelf een toffe act ontdekt? Of wil je door ons op de hoogte gehouden worden? App dan Lichting naar 0647329097 (voeg wel eerst het nummer toe!!) zodat we de tofste acts een podium kunnen geven in Eindhoven!

AVEC - Waiting For (Official Video)
We Love Silence - Princess Of Secrets (Official Music Video)