Uitverkocht

Eddie Izzard: Work in progress (try out)


Eddie Izzard: Work in progress (try out)

LET OP! Extra show toegevoegd!

Deze show is uitverkocht. Wegens het enorme succes hebben we een tweede (late-night) show toegevoegd. Tickets voor deze extra show koop je hier!

---

Deze show is een zeldzame mogelijkheid om de meestercomedian Eddie Izzard te aanschouwen terwijl hij een volledig nieuwe voorstelling voorbereidt.

Eddie Izzard is een van de weinige comedians die optreedt in meerdere talen, zoals Duits, Frans en Spaans. Deze show is inmiddels in het Duits en het Frans uitgeprobeerd, maar in de Effenaar zal Eddie hem voor één keer in het Engels spelen! Deze “work in progress” zal de basis vormen van een splinternieuwe comedyshow, waarmee hij uiteindelijk heel de wereld over zal reizen.

Eddie Izzard is een van de meest gerespecteerde comedians ter wereld. Hij heeft uitverkochte shows gespeeld overal op aarde, waaronder Madison Square Garden en de Hollywood Bowl. In Nederland verkocht hij meerdere keren AFAS Live uit, en speelde in 2016 nog twee keer in Carré. Izzards meest recente voorstelling Force Majeure is de grootste comedytour ooit, met optredens in meer dan 45 landen en alle 51 staten in de VS.

Eddie Izzard speelt deze “work in progress” in het Engels, en bewijst eens temeer dat comedy een internationale taal is. Ga de surrealistische en prachtige wereld van Eddie Izzard binnen en verwacht het onverwachte!