Uitverkocht

7 Layers Sessions


Alex Vargas + Billie Marten + Billy Lockett


7 Layers Sessions

Dotan presenteert zijn favoriete singer-songwriter avond.

Na meerdere uitverkochte edities keert 7 Layers Sessions terug in de Effenaar. De avond waar Dotan zijn favoriete singer-songwriters presenteert. Een avond vol echte, authentieke liedjes, waar je in volledige stilte van kan genieten. "Keer op keer blijken dit zulke bijzondere avonden te zijn en ik ben dan ook heel trots dat er weer een 7 Layers avond komt in Eindhoven. De Effenaar is nog steeds één van mijn favoriete zalen in Nederland en ik heb er zelf dan ook altijd met enorm veel plezier gespeeld. De drie artiesten zijn mij inmiddels bekend...maar die houd ik nog even geheim. Wel kan ik beloven dat dit wederom een hele bijzondere avond gaat worden!’, aldus Dotan.”

De derde en tevens laatste artiest voor de 7 Layers tour is niemand minder dan Alex Vargas. De Deense singer-songwriter staat bekend om zijn sensationele stemgeluid en kende zijn doorbraak in Nederland toen Dotan hem meenam naar DWDD om hem aan een groter publiek voor te stellen. Hij stond eerder al twee keer op het 7 Layers festival en is dan ook voor velen geen onbekende meer. Alex werkte de afgelopen tijd veel aan nieuw materiaal en wil dit dan ook heel graag in deze bijzondere setting laten horen aan het 7 Layers publiek. Dit kan niet anders dan een magische avond worden met Billie Marten, Billy Lockett en Alex Vargas!

Vol trots mogen wij aankondigen dat Billie Marten de eerste naam is voor de 7 Layers sessions in maart! De pas 18 jarige singer-songwriter uit London wordt nu al gezien als het talent van de toekomst. Ze maakte haar Nederlandse debuut tijdens het 7 Layers festival en zal nu voor het eerst een echte tour doen met 7 Layers. Dotan heeft haar al een tijd op zijn netvlies staan en vindt het vooral tijd dat meer mensen haar gaan leren kennen. Hij kan dan ook niet wachten om haar aan je voor te stellen. De andere twee artiesten worden zeer binnenkort bekend gemaakt…

De tweede naam voor de 7 Layers tour in maart is: Billy Lockett. De Engelse singer-songwriter is al een tijdje bezig in de luwte, maar in 2018 gaat hij toch echt knallen. Zijn muziek is hartverscheurend en rauw en bleef dus ook Dotan niet onopgemerkt. Na het opnemen van een 7 Layers-sessie voor het online platform, besloot Dotan hem ook uit te nodigen voor de tour. Dit wordt zijn debuut in Nederland en hij kan dan ook niet wachten om liedjes van zijn aankomende debuutalbum voor jullie te spelen!

Note : Dotan zal de presentatie verzorgen, maar hij zal zelf niet spelen tijdens deze avond!

Alex Vargas - Shackled Up - 7 Layers Sessions #8
Billie Marten - La Lune - 7 Layers Sessions #79
Billy Lockett - Empty House - 7 Layers Sessions #105