Suzan & Freek


+ Flemming


Suzan & Freek

Van YouTube tot een uitverkochte clubtour, hét cover duo Suzan & Freek komt naar de Effenaar!

Je hebt ze vast al eens voorbij zien komen op je Facebook-tijdlijn: Suzan & Freek plaatsen namelijk wekelijks een nieuwe cover op Facebook in hun rubriek ‘De Minuut‘. Ze hebben al filmpjes met toppers als Matt Simons, MAAN en Paskal Jakobsen (Bløf) opgenomen en er komen er nog veel meer aan. Suzan & Freek coveren namelijk liedjes uit vrijwel elk genre op een volledig eigen wijze en altijd in een akoestische setting.

In 2016 ging het duo wereldwijd viraal nadat hun cover van Don’t Let Me Down (origineel: The Chainsmokers) werd ontdekt en op gedeeld door niemand minder dan The Chainsmokers zelf, met meer dan een miljoen views tot gevolg. In totaal is de muziek van Suzan & Freek op Spotify al meer dan 10 miljoen keer beluisterd.

Na optredens in het voorprogramma van Milow en Walk Off The Earth, op het Sziget Festival in Boedapest (na het winnen van een wereldwijde ‘campfire contest’), RTL Late Night, en een uitverkochte clubtour eind 2017 komt het duo nu naar Eindhoven.

Flemming
Flemming is een jonge, spontane singer-songwriter uit het Brabantse Vught. Met de liedjes van zijn debuut EP laat hij de hele zaal meezingen. Zijn stijl omschrijft hij zelf als popmuziek met een licht tintje hiphop. Samen met zijn goede vrienden Frank Spierings en Joris van der Eerden speelt hij in een akoestische driemansformatie.

Suzan & Freek - Don't Let Me Down
Suzan & Freek ft. MAAN - Perfect World (Prod. by Hardwell)
FLEMMING & David Benjamin - Not Anymore